Va intra la puşcărie din dragoste pentru anchetatoare!

Un bărbat din Rusia a pledat vinovat în faţa acuzaţiei că şi-ar fi ucis un prieten, după ce s-a îndrăgostit de investigatoarea care a condus ancheta. Vyacheslav Grigoryev, de 32 de ani, era suspectat de uciderea lui Yury Kamagin, de 31 de ani, care dispăruse în luna februarie, după ce băuse alcool împreună cu prietenul său, potrivit RIA Novosti.

Cadavrul lui Kamagin a fost găsit de anchetatori într-un râu, însă nu au existat destule dovezi pentru a-l judeca pe Grigoryev, iar acesta nu a recunoscut fapta. Ancheta a fost condusă de Regina Pak, de 27 de ani, care a decis să demonstreze că Grigoryev este ucigaşul, prin colectarea de noi dovezi.

Bărbatul s-a prezentat la departamentul de investigaţii, două luni mai târziu şi s-a pus în genunchi în faţa femeii, spunându-i că o iubeşte.

Grigoryev a mărturisit, apoi, că el l-a ucis pe Kamagin şi a oferit detalii despre cum a comis fapta. Rusul şi-a strangulat prietenul, după ce se certaseră.

Bărbatul a recunoscut acuzaţiile şi în faţa curţii, menţionând că nu dorea să ruineze cariera „îndrăgitei” investigatoare cu un caz nerezolvat. El riscă, acum, 15 ani de închisoare.

Lasă un comentariu