Preţuri low-cost pentru serviciile sexuale

Criza economică le-a determinat pe prostituate să reducă drastic preţurile pentru serviciile oferite, pentru a nu-şi pierde puţinii clienţi.

Anunţurile „preţuri anticriză”, „preţuri economice” sau „servicii începând cu 20 de euro” sunt din ce în ce mai numeroase, chiar şi în cazul serviciilor sexuale.

Mili, o prostituată din Tenerife, înaninte de criza economică, lucra în medie trei ore pe zi şi câştiga 3.000 de euro pe lună. În prezent, Mili, lucrează 12 ore şi nu reuşeşte să strângă peste 800 de euro pe lună.

A scăzut simţitor numărul clienţilor, iar fetele au fost nevoite să lase la preţ, pentru a atrage clienţii. „Pentru a putea supravieţui, multe fete au fost nevoite să presteze servicii pe care înainte le refuzau”, spune Mili.

„Din ce în ce mai mulţi clienţi sună înainte şi se tocmesc la preţ, chiar şi pentru o reducere de trei sau cinci euro, iar alţii cer mai mult timp pentru aceiaşi sumă”, dezvăluie prostituata din Insulele Canare, citată de Efe.

Potrivit ziarului local din Insulele Canare „El Dia” , anunţurile clasificate nu s-au redus din cauza crizei, ci numărul lor a rămas constant.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s