Secretele intime ale lui Cristiano Ronaldo, dezvăluite de o fostă iubită

Nereida Gallardo, fotomodelul care a fost iubita jucătorului timp de opt luni, va povesti secretele fotbalistului în emisiunea ”Donde estas corazon”, vineri, 7 august.

În cadrul emisiunii ”Donde estas Corazon” de la Antena 3, fosta iubită a fotbalistului de la Real Madrid, Nereida Gallardo, va dezvălui toate secretele amorezului portughez. Conform ziarului ”La Voz Libre”, în timpul emisiunii, fotomodelul spaniol va da detalii din viața sa intimă, şi va pune la îndoială performanțele de amant ale lui Cristiano.

Nereida Gallardo s-a prezentat sâmbătă, 1 august, la discoteca unde se afla fotbalistul portughez și a cerut să-l vadă, însă el a plecat pe ușa din spate. Gallardo a intuit ceea ce se va întâmpla și a apărut la ușă chiar în momentul în care Ronaldo ieșea. Bodyguarzii fotbalistului au trebuit să o oprească pe tânără, care era pe punctul de a-l ataca pe Cristiano. Chiar și când acesta se afla în mașină, Gallardo s-a apropiat de mașină și i-a transmis un sărut.

Reporteri ai televiziunii Antena 3 au însoțit-o pe spaniolă în acea sâmbătă și au filmat toată scena, imagini care vor putea fi văzute mâine seară, în timpul interviului. Chiar dacă nu a putut să intre în discotecă, Nereida i-a trimis mai multe mesaje SMS fotbalistului, care a fost filmat în timp ce citea unul dintre ele.

”După o relație care a durat opt luni, te simți fatal când vezi că nu te bagă în seamă. Îi doresc tot răul din lume”, a spus Nereida, după ce mașina în care se afla Cristiano se îndepărta în grabă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s