S-a triplat numărul rezervărilor anulate din cauza bombei din Mallorca

Englezii și germanii au făcut cele multe anulări. Rezervările de ultimă oră au fost cu 15% mai puține decât în alți ani.

Din cauza bombei pe care ETA a pus-o joia trecută în localitatea Palmanova (Mallorca), numărul rezervărilor anulate la hotelurile din Mallorca s-a înmulțit ajungând să fie de trei ori mai mare decât de obicei. Cele mai multe cereri de anulare au venit din partea englezilor și a germanilor.
Un alt efect negativ al atentatului a fost scăderea numărului rezervărilor de ultimă oră, cu un procent de 15%, față de alți ani.

Dacă în alți ani, gradul de ocupare al hotelurilor era de 95%, anul acesta, ca urmare a crizei financiare și a repercursiunilor pe care le-a avut răspândirea gripei A în insulă, se aștepta o reducere cu 5-10%. Se pare însă că micșorarea va fi mult mai mare din cauza evenimentelor petrecute joia trecută. Hotelierii speră ca în maxium două săptămâni turiștii să-și recapete încrederea, iar ”ritmul anulărilor și al vânzărilor de ultimă oră” revină la parametrii normali

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s