Spaniolii așteaptă ofertele de ultimă oră pentru a merge în vacanță

Așteptând până în ultima clipă se pot obține reduceri de până la 35%. Hotelurile de trei, patru și cinci stele și-au redus considerabil prețurile. Baleare și Canare sunt destinațiile preferate.

Jumătate din populația Spaniei nu și-a stabilit încă locul unde va merge anul acesta în concediu, așteptând ofertele de ultimă oră pe care agențiile de voiaj le vor scoate. Conform paginii de internet http://www.lastminute.com, spaniolii nu sunt încă deciși unde-și vor petrece vacanța de vară din acest an, chiar dacă mai sunt câteva ore până la sosirea lunii august, perioada full-season în Spania.

Sursa citată mai menționează că prețurile din acest an ar putea fi cu 35% mai mici decât în alți ani. Cele mai mari reduceri se pot obține la hoteluri. Dacă cele de una sau două stele și-au menținut prețul, cele de trei, patru și cinci stele au făcut reduceri importante pentru atragerea clienților.

Din cauza crizei, majoritatea spaniolilor vor alege anul acesta destinațiile naționale. Insulele Baleare și Canare par a fi cele mai convenabile pentru ei în raportul calitate-preț. ”Dacă în alți ani gândeam că Baleare este teritoriu german, iar Canare, pământ englez, acum, din cauza cererilor reduse venite din partea străinilor, și căutările spaniolilor de prețuri mici, au recâștigat aceste insule”, anunță amintita pagina de internet.
Barcelona, Madrid, Tenerife, Malaga, Palma de Mallorca, Huelva, Menorca, Gran Canaria, Valencia și Almeria sunt alte destine naționale pe care spaniolii le iau în calcul.

Pagina de internet citată le recomandă ”vânătorilor” de oferte să se înscrie la ”newsletters”-urile agențiilor on-line. Alte recomandări făcute sunt: alegerea unor locații afectate de criză, călătoria pe timp de noapte și alegerea localităților unde sunt sărbători locale cu spectacole gratuite.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s