Primul premiu al concursului national de body painting

Primul premiu al concursului national de body painting, organizat in Barcelona pe 18 Iulie, ajunge la Castellon de la Plana, castigat de catre artistul roman Augustin Constantin Ghebaru.

Artistul castigator a prezentat 3 creatii de bodypainting, inspirate in culorile exotice ale pestilor tropicali si a utilizat tehnici de aerografie pentru a picta corpul manechinelor. Manechinele selectionate de artist au fost; Lledo Sanchez Muñoz ( Spania), Maria Gomez Cedeño ( Cuba), Andrea Ciobanu ( Romania). Creatia castigatoare a fost pictata pe corpul spaniolei Lledo Sanchez Muñoz ( vezi foto), corpul manechinului s-a potrivit la perfectie cu designul inspirat in fauna marina. Pentru cele trei premii au concursat artisti din toata Spania , dar si din alte tari precum Japonia.Augustin C. Ghebaru a fost singurul artist roman care a participat, fiind declarat si castigatorul concursului.

Evenimentul s-a realizat la cerinta companiei de telefonie mobila Masmovil Telecom 3.0 si organizat de catre agentia CM Creative Marketing Service . CM Cretive Marketing

Service este o companie de comunicare a nivel international , specializata in concepte creative de marketing multi-canal si orientare catre vanzari, actiuni below-the-line si RRPP conventionale. Cu sediile in Barcelona si Viena lucreaza cu diferiti clienti din diferite sectoare, ca de exemplu; Intercom Worldwide, MASmovil, Yxaiio Pheromones si sectorul artei.

” A fost un eveniment special pentru noi cei veniti din Castellon, si inca nu imi vine sa cred ca una dintre creatiile mele a fost opera cea mai votata a concursului. Am castigat premiul intai si il vom aduce cu mandrie in Castellon de la Plana. Cele trei manechine care au venit cu mine in Barcelona, au tratat concursul cu multa seriozitate si profesionalism iar efortul lor a dat rezultat. La acest eveniment am primit sprijinul din partea federatiei Casa Romania din Catalunya, oferindu-ne cazarea in Barcelona.La sfarsitul acestei saptamani vom fi in Barcelona pentru premiere si interviurile cu presa locala.”

mai multe info;

http://www.augustinycame.wordpress.com

http://www.augustinghebaru.wordpress.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s