TUR DE FORTA AL ARTISTILOR ROTON IN EUROPA

Desi cu ceva vreme in urma nu parerea posibil, in acest moment Rusia, Spania si Turcia au devenit destinatii uzuale pentru artistii ROTON in calendarul lor de evenimente. Dar sa fim mai specifici.Baietii de la Akcent, care ne incanta in acesta vara pe radiourile din Romania cu hit-ul That`s My Name au fost invitati la finalul saptamanii trecute la aniversarea postului de radio Europa Plus, cel mai celebru radio din Rusia. Drumul pana la Moscova a fost unul plin de peripetii: Adi, unul din componentii Akcent, datorita unei situatii delicate in familie, ajungand la Moscova cu numai o ora inainte de inceperea show-ului. Dar totul s-a incheiat cu bine, Akcent incheind show-ul Europa Plus, cele cateva mii de oameni cantand in cor alaturi de baieti refrenul piesei ON AND ON, single-ul aflat in promovare pe radiouri. Recitatul baietilor de la Akcent a fost indelung apaludat de publicul moscovit, demonstrand din nou ca baietii sunt artisti adevarati, care isi lasa lacrimile in afara scenei. Recitalul trupei Akcent a fost main act-ul serii, baietii incheind show-ul unde au mai cantat si Oceana, Lexter si Rudenko.
Vara aceasta este una foarte buna din punct de vedere profesional pentru Tom Boxer care a sustinut trei show-uri saptamana trecuta in Spania. Brasil, super hit-ul semnat Tom Boxer si Anca Parghel a fost foarte bine difuzat si de radiourile din afara tarii, Spania fiind alaturi de Rusia, una din tarile in care piesa a prins cel mai bine. Piesa Brasil a creat o buna platforma pentru Tom Boxer, astfel incat A BEAUTIFUL DAY feat Jay, cel de-am doilea single lansat in Spania , a intrat imediat in difuzarea radiourilor spaniole. Show-urile din Spania ale lui Cosmin au strans fiecare peste cateva mii de oameni, care au ramas incantati de mix-urile sale ce combina muzica comerciala cu beat-urile de club. Cosmin nu a uitat nici publicul din Romania, lansand in acaesta vara un nou single, DANCIN’. Piesa urca vertigionos in topurile muzicale si datorita videoclipului, a carui scenariu si regie o semneaza tot Cosmin, plin de senzualitate si umor.
Si daca vorbim de concerte internationale, clar nu o putem uita pe INNA, cel mai bun produs de export al industriei muzicale romanesti conform UPFR. Succesul repurtat de INNA la inceputul lunii iulie in Turcia a facut ca publicul turcesc sa isi doreasca sa o vada cat mai mult. Asa ca saptamana trecuta INNA a sustinut un mini turneu in 5 orase din Turcia, adunad in fiecare club peste 4000 de oameni.
Concluzia acestui week-end nu poate fi decat una: in aceasta vara muzica romaneasca, prin intermediul artistilor ROTON, este pe un val international!!!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s