ROLLER SIS, FETELE PE ROLE, CARE AU LUAT CU ASALT RADIOURILE

Vara acesta, odata cu intrarea single-ului lor pe radio, ‘ Se Thelo’, toata lumea s-a intrebat cine sunt ROLLER SIS. Roller Sis inseamna Izabel si Lisa, doua adolescente romance nascute in Germania care s-au remarcat atat prin talentul nativ cat si prin participarile la numeroase concursuri internationale de rolere. Piesa „Se Thelo”, o productie a lui Adi de la AKCENT a surprins pe toata lumea prin rapiditatea cu care a intrat pe radiouri si a devenit una dintre cele mai fredonate piese ale verii, semn ca ascultatorii de radio sunt incanti de combinatia de versuri: strofele in limba engleza iar refrenul in greaca. Tinere, sexy, talentate, cu un producator care a dovedit deja ca stie ce isi doreste publicul din Romania si nu numai, Izabel si Lisa au toate ingredintele sa devina best new comer-ul verii 2009.
Fetele au avut prima aparitie publica in cadrul premiilor RMA de la Craiova, dovedind multa naturalete si dezinvoltura pe scena, publicul remarcand pozitiv prestatia lor.
Saptamana trecuta fetele au filmat si videoclipul piesei ‘Se Thelo’. Scenariul si regia videoclipului ii apartin lui Tom Boxer, care, asa cum ne-a obisnuit s-a gandit la o poveste in ton cu personajele: fresh, haioasa si colorata. Filmarea s-a desfasurat noaptea, in doua locatii: actiunea a inceput in magazinul DIVERTA – Magheru si a continuat pe pista profesionita de rolleri si bikeri din Herastrau unde Tom Boxer a improvizat prin intermediul unui glob disco, un club … de sport extrem.
Fetele lucreaza in paralel la un nou single, astfel incat fiti siguri ca o sa mai auziti de ROLLER SIS!!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s