O bandă de hoţi folosea femei şi copii în spargeri

Poliţiştii spanioli au arestat cinci români, care trimiteau femei şi copii la furat. Cei care erau prinşi de mai multe ori, erau scoşi din Spania cu acte false.

Mai mulţi români trimiteau în ţară bijuterii de valoare, ceasuri, televizoare cu ecrane de plasmă şi telefoane mobile furate în Spania. Ei aduceau din România femei şi copii, pe care îi foloseau în spargeri. Membrii bandei parcau maşinile în apropierea caselor din care urmau să fure.

Femeile şi copii sunat la sonerii, pentru a se asegura că nu este nimeni acasă. Ei forţeau uşile şi intrau în locuinţe, de unde sustrăgeau obiecte de valoare, în special bijuterii din aur. Femeile şi copiii puneau marfa furată în genţi şi le duceau la maşinile în care îi aşteptau membrii bandei. Obiectele erau trimise în România, unde erau vândute de alţi infractori.

De multe ori, bijuteriile din aur erau topite. În cazul în care femeile şi copiii erau prinşi de mai multe ori de către poliţişti, membrii bandei îi scoteau din Spania cu documente false şi aduceau alţii în locul lor. Ei au fost arestaţi, astăzi, în Murcia şi Tarragona. Pentru prinderea infractorilor au colaborat agenţi din cadrul grupului pentru delincvenţă organizată din Murcia, unităţii centrale de droguri şi crimă organizată din cadrul comisariatului general al poliţiei judiciare şi ai brigăzii poliţiei judiciare din Barcelona.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s