TOM BOXER SI CLIPUL ‘DANCING’, BUNA-DISPOZITIE PENTRU FIECARE DIMINEATA

A rupt barierele impuse de limbile diferite ale tarilor in care se asculta muzica lui, cu deja binecunoscutul BRAZIL. Piesa, care a fost un boom muzical a fost licentiata in toata lumea : in toate tarile Americii Latine, in Africa, in Asia (Hong Kong, Indonezia, Indochina, Japonia, Korea, Malaesia, Pakistan, Filipine), Dubai, Arabia Saudita, Egipt, Grecia, Israel, Turcia, in spatiul central, sud-estic si nord-european, in indepartata Australie, in Noua Zeelanda, China, India, in Rusia si fostele tari sovietice.
Dupa acest succes, a ‘ recidivat’ cu un nou hit, ‘A beautiful day’, care a dovedit odata in plus ca succesul lui Tom Boxer nu este intamplator, piesa licentiata si ea in Spania, BeNeLux, Portugalia, Polonia, Federatia Rusa, Kazakhstan, Bielorusia.
Cel mai recent single aflat in promovare si pe care il auzim deja in FM, ‘ Dancing’, semnat Tom Boxer are acum si videoclip. ‘Actiunea’ clipului, foarte animata, se desfasoara in trei locatii diferite. Pentru clip au fost folosite patru fete extrem de apetisante care reprezinta ipostazele feminitatii, inconjurand personajul masculin. Acesta este un individ a carui existenta anosta curge zilnic in acelasi ritm, intre momentul in care dimineata incepe sa curete holul unui bloc si pana seara, singurele momente care il scot din banalul de zi cu zi fiind acelea in care asculta muzica. Un astfel de moment se intampla in timp ce asculta single-ul lui Tom Boxer, ‘Dancing’, piesa care il transporta, de pe holul pe care il curata, intr-un cazino. Acolo intalneste cele patru fete care il asista in timp ce el este ‘regele’ serii, macar imaginar traind intr-o lume la care doar o viseaza.
Numai ca, odata cu sfarsitul piesei, personajul revine la realitate, la viata nu la fel de sclipitoare a fiecarei zile. Este un clip plin de umor si ironie, in care este surprins, intr-un mod exagerat, acel moment al zilei in care oricare dintre noi ne-am dori sa fim intr-o alta lumea decat cea reala.
Va fi un clip care, de indata ce va fi difuzat pe canalele de televiziune muzicale, ne va aduce zambetul pe buze si ne va face ziua mai frumoasa.
Incepand de astazi, Tom Boxer se afla intr-un turneu de 4 zile in Spania, sustinand o serie de spectacole.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s