Show Time Production

Avand la baza o bogata experienta in domeniu, SHOW TIME PRODUCTION, detinatoarea EVENIMENTELIVE.RO asigura serviciul de preluare a semnalului si transmisia pe internet in timp real, suportand pana la 250 transmisii simultane.Desi transmisiile se efectueaza pe internet, calitatea imaginii fiecarui canal si cursivitatea acestora este identica cu cea a canalelor de televiziune normale.

Transmisiile live se fac prin servere ce folosesc o platforma care utilizeaza o banda mica, dar cu calitate marita a transmisiei – datorita folosirii Flash Player, fiind un player de ultima generatie, gestionand automat numarul de utilizatori in functie de conexiunea fiecaruia la internet, server de back-up, conexiuni de foarte mare viteza cu majoritatea providerilor de internet din tara si din afara. Acestea pot fi vazute de orice sistem fara a mai instala alte programe.Numarul de utilizatori simultan pe fiecare post variaza intre 125 – 3500/linie/server,functie de necesitatile fiecarui beneficiar.

Serviciul vine atat in intampinarea canalelor de televiziune romanesti care contin programe informative si stiri de interes regional sau local cat si a institutiilor organizatoare de evenimente.Orice institutie organizatoare putand avea alocat un canal ocazional/permanent, in care isi poate difuza atat materialele promotionale, cit si transmisia in direct a evenimentelor proprii. Emisia aferenta institutiilor beneficiare poate fi codata sau libera si se poate receptiona atat pe http://www.evenimentelive.ro cat si pe site-ul propriu al fiecarui detinator de canal.

In cazul preluarilor de evenimente in direct, serviciile noastre sunt independente de zona in care acestea se afla, avand 2 solutii paralele pentru emisia in eter, atat pe relee cat si pe satelit, cu preluare pe platforma proprie, care nu necesita conexiuni cu alte retele.

SHOW TIME PRODUCTION asigura atat studiouri mobile pentru filmarea evenimentelor cu pana la 6 camere, cat si amenajarea de studiouri in locatiile beneficiarilor, pe durate fixe, cu tot personalul aferent deservirii acestora.

EVENIMENTELIVE este un serviciu care, pe langa solutiile de streaming live ofera si solutii integrate de televiziune, detasandu-ne prin profesionalism si experienta in domeniu de peste 9 ani, venind in intampinarea tuturor care isi doresc un canal propriu de televiziune, si nu un player care sa ruleze materiale.

Solutiile pentru a avea in adevaratul sensului o televiziune “la cheie”, indiferent ca aceasta emite pe internet, eter sau cablu- cuprind, pe langa o emisie de calitate si decoruri specifice, regie de platou, sunet si emisie, statie grafica si grupuri de montaj.Echipamente si servicii oferite integral, pe baza de abonament lunar, functie de necesitatile si bugetul fiecarui beneficiar in parte.
Servicii:

Transmisii posturi tv pe internet
Filmari si transmisii evenimente in direct
Transmisii live din puncte fixe si mobile
Transmisii codate la nivel national
Studio tv pentru diverse emisiuni

Filmari cu studiori mobile
Transport semnal MPEG4 via UP-LINK catre satelit
Alocare canale TV institutiilor interesate
Comunicate media de interes local/regional/national
Sisteme de televiziune cu circuit inchis

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s