O menajeră din Spania și-a scos la licitație virginitatea, pe internet

Originară din Ecuador, tânăra vrea să obțină suficienți bani pentru a-i plăti mamei tratamentul medical. De moment i s-au oferit 2,3 milioane de euro.

Evelyn, o tânără ecuadoriană, în vârstă de 28 de ani, a anunțat pe internet că își scoate la licitație virginitatea. Deoarece din salariul pe care îl are nu poate să îi plătească tratamentul mamei sale care este foarte bolnavă și nici nu reușește șă-și continue studiile ecuadoriana a hotârât să își vândă virginitatea.

Tânăra locuiește de șapte ani în Valencia și muncește ca menajeră, iar cu banii pe care îi câștigă abia poate să-și achite cheltuielile.După două luni de când a pus anunțul pe internet, cea mai mare ofertă a fost de 2,3 milioane de euro, însă Evelyn a refuzat oferta deoarece bărbatul și-a exprimat dorința să nu întrerupă relația și să continue să se întâlnească.

Tânăra cere clientului un certificat prin care acesta să dovedească faptul că este sănătos, și nu acceptă să fie sărutată sau mângâiată. De asemenea, plata se va face anticipat, iar tânăra spune că se va prezenta la întâlnire acompaniată de o prietenă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s