De ce prefera barbatii virginele?

Exista o anumita categorie de barbati care cauta, pentru placerile lor fizice, femei ce nu si-au inceput viata sexuala.

Sexologii spun despre acesti barbati ca au anumite probleme in ceea ce priveste increderea de sine. Decat sa isi faca griji ca nu se pot ridica la inaltimea dorintelor femeii sau ca poate nu o pot satisface in intimitate, mai bine se cupleaza cu o virgina, care nu stie cum sta treaba la acest capitol si toata lumea este fericita la final.

Barbatii vor fi copii pentru totdeauna

Barbatii care pandesc virginele, pot fi considerati niste copii sau imaturi, deoarece nu se gandesc la un partener stabil alaturi de care sa impartaseasca frumusetea relatiei.

Nesiguranta sexuala ii impinge spre egoism, ei profita de teama virginei fata de actul sexual in sine.

In relatia lor cu o virgina le va fi mult mai usor sa explice motivele unei ejaculari precoce, de ce partida de sex a durat putin, de ce adorm imediat dupa ce aceasta s-a consumat sau de ce nu mai sunt tandri. Nu considera ca au de ce sa se scuze in fata lor, precum ar face-o cu celelalte femei.

Acesti barbati pot avea inclinatii spre sadism

Dupa cum se stie, virginele sangereaza la deflorare si resimt durerea, in momentul in care organul viril rupe himenul. Barbatul simte, astfel, o si mai mare placere, fapt care il incurajeaza sa repete aceasta „activitate”, pe viitor.

Mania deflorarii

Dorinta barbatilor de a avea contact sexual cu virgine nu este o practica noua. Inca din secolul al XIX-lea, in Anglia existau case de toleranta unde „patronii” puneau la dispozitia clientilor doar virgine, contra unor sume mari de bani. Virginele erau foarte cautate, iar clientii se intorceau „la locul faptei”, pentru si mai mult. Cu cat virgina era de varsta mai mica, cu atat barbatii erau satisfacuti, mai ales ca simteau ca fac „lucruri murdare”. Si stramosii nostri obisnuiau sa aduca la petreceri, pentru distractia tuturor, fete virgine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s