A furat 13.000 de euro din banca unde făcea curățenie

O ecuatoriană a sustras o pungă cu bani din anticamera agenților de securitate ai unei bănci din Ibiza și a fost reținută chiar de foștii colegi.

O femeie de origine ecuatoriană, care făcea curățenie într-o bancă din Ibiza nu a rezistat tentației de a fura o pungă cu bani, care se afla în anticamera agenților de securitate ai băncii situate în strada Bartolome Rossello de Vila.
Când a luat punga, Yhomar L.A., de 38 de ani, credea că-și va rotunji repede contul, mai ales că înăuntrul ei se afla suma de 13.046 de euro. Planurile i-au fost date peste cap chiar de colegii săi.

Camerele de securitate instalate înăuntrul băncii au captat momentul în care ecuatoriana sustrăgea banii și, la câteva zile distanță de la dispariția banilor, angajații instituției au descoperit cine este hoțul. Până când a venit poliția, ei au reținut-o pe cea care le făcea curățenie în birouri.

După ce a fost arestată, femeia a mai putut să returneze doar 10.633 de euro, din cei 13.046, pe care-i luase.
Brigada de Securitate a Cetățeanului de la Comisariatul din Ibiza a demarat acțiunea de judecare rapidă a celei care a crezut că se va îmbogăți peste noapte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s