Trei români au ”clonat” cărți de credit în valoare de 200.000 de euro

Ei erau foarte bine organizați, deținând aparatură performantă pentru duplicarea cărților de credit și înregistrarea codurilor PIN.

Garda Civilă din Valencia a prins o bandă de infractori care se ocupa cu ”clonarea” cărților de credit de la bancomate. Banda era formată din trei români, bine organizați, care dispuneau de aparatură perfomantă. Aceștia instalau diferite dispozitive de duplicat cărțile de credit, precum și microcamere cu care descifrau codul PIN al cartelelor.

În acest mod, cei trei români au operat în peste 60 de cazuri, în mai multe localități din Comunitatea Valenciană, precum Requena, L’Alcudia, Sueca, Xativa, Torrent și Aldaia dar și în Fuengirola din Malaga. Paguba totală pe care au produs-o a fost de 200.000 de euro.

Unul dintre componenții grupului de infractori s-a deplasat chiar în Olanda, unde a instalat diverse dispozitive de ”clonat”. Membrii grupului erau bine organizați și adoptau cele mai stricte măsuri de securitate. Pentru a nu fi deconspirați, ei își schimbau foarte des mașinile și domiciliul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s