Urmăriri judiciare puţin probabile pentru moartea lui Michael Jackson

Inculpări pentru omor par să fie puţin probabile după moartea lui Michael Jackson, anchetatorii negăsind până în prezent nicio dovadă care să le permită incriminarea medicilor cântăreţului american, a relatat cotidianul Los Angeles Times.

Apropiaţi ai artistului decedat în 25 iunie i-au acuzat medicii că l-ar fi ucis pe regele muzicii pop prescriindu-i medicamente de care acesta abuza. Tatăl lui, Joe, a declarat la începutul lunii iulie canalului de televiziune ABC că fiul său a fost”‘victima unui omor”.

Dar – potrivit sursei anonime apropiate anchetatorilor şi citate de Los Angeles Times – medicii starului „nu sunt suspectaţi”. Unii dintre ei ar putea fi urmăriţi cel mult pentru omucidere involuntară dacă analizele toxicologice vor demonstra că Michael Jackson a decedat în urma absorbţiei unor medicamente care nu ar fi trebuit să fie niciodată în posesia sa.

Ancheta se concentrează în jurul anestezicului Propofol, un medicament cu acţiune rapidă utilizat pentru anestezii generale, care nu are ce căuta la domiciliul unui pacient, dar care a fost descoperit în casa defunctului, potrivit Agerpres.

Chiar dacă ancheta recunoaşte o omucidere, aceasta nu înseamnă că vor exista obligatoriu urmăriri penale pentru omor. Dacă se confirmă că artistul a murit din cauza unei crize cardiace în urma anilor de abuzuri de medicamente, „nu va fi nimic de urmărit”, afirmă sursa citată de cotidianul american.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s