Digi Sport se lansează în România cu Ujpest-Steaua

Iubitorii sportului, în general, şi ai fotbalului, în particular, vor beneficia de o nouă televiziune dedicată lor, începând cu 23 iulie.

Digi Sport, noua televiziune de sport din România, va intra pe piaţă începând cu 23 iulie 2009, când va transmite în direct şi în exclusivitate meciul retur de calificare în Europa League, UJPEST Budapesta-Steaua. Pentru achiziţionarea drepturilor de transmisie, conducerea RCS&RDS a fost nevoită să scoată din buzunar 100.000 de euro.Transmisiunea va fi precedată de o emisiune care-l va avea ca invitat special pe Cristian Ţopescu şi care va reuni specialişti din zona sportului, sportivi de valoare şi comentatori consacraţi.

Noul post de televiziune va fi patronat de grupul RCS& RDS, liderul serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România şi unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii cu extindere regională.

Începând cu luna iulie 2009, abonaţii RCS&RDS vor putea urmări, în exclusivitate în România, transmisiuni în direct din fotbal, motociclism, handbal, baschet, tenis, dar şi din alte sporturi interne şi competiţii internaţionale. “Digi Sport este un proiect care s-a construit în jurul ideii de performanţă. Am dorit să oferim telespectatorilor un post tv în care vedeta principală să fie sportul de calitate. Pe Digi Sport, telespectatorul va putea urmări transmisiuni în direct din cele mai puternice competiţii sportive din lume. Digi Sport este dedicat 100% pasionaţilor de spectacol sportiv de calitate”, a declarat Teo Avramescu, director Departament Sport Digi Sport. Cele mai tari meciuri din campionatele Spaniei (5 meciuri), Germaniei (3 meciuri), dar şi opţiunile 3, 4 şi 6 din Liga I vor fi transmise de noua televiziune de sport. Digi Sport va emite 24 ore din 24 şi se va axa pe transmisiuni în direct din cele mai puternice competiţii sportive naţionale şi internaţionale. De asemenea, în grila de programe vor fi cuprinse şi emisiuni de ştiri cu informaţii din competiţiile interne şi internaţionale, emisiuni de sinteză şi emisiuni dedicate pasionaţilor de sport. Partea bună este că noul post de profil va fi vizionat în pachetul de bază, deci fără să necesite costuri suplimentare. Partea rea, la el va avea acces acelaşi public ca şi până acum. Cel abonat la RCS&RDS, operator cu o acoperire de 40 la sută din teritoriul României.

Noul post tv a înlocuit în grila de programe postul Sport Klub.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s