Digi Sport se lansează cu Ujpest – Steaua!

RCS & RDS, liderul serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit din România şi unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii cu extindere regională, lansează pentru telespectatorii din România, o nouă televiziune sportivă: Digi Sport. Începând cu luna iulie 2009, abonaţii RCS & RDS vor putea urmări, în exclusivitate în România, transmisiuni în direct din fotbal, motociclism, handbal, baschet, tenis dar şi din alte sporturi interne şi competiţii internaţionale.

„Digi Sport este un proiect care s-a construit în jurul ideii de performanţă. Am dorit să oferim telespectatorilor un post TV în care vedeta principală să fie sportul de calitate. Pe Digi Sport telespectatorul va putea urmări transmisiuni în direct din cele mai puternice competiţii sportive din lume. Digi Sport este dedicat 100% pasionaţilor de spectacol sportiv de calitate” a declarat Teo Avramescu, Director Departament Sport Digi Sport.

Noul post va emite 24 ore din 24 şi se va axa pe transmisiuni în direct din cele mai puternice competiţii sportive naţionale şi internaţionale. De asemenea, în grila de programe a Digi Sport vor fi cuprinse şi emisiuni de ştiri cu informaţii din competiţiile interne şi internaţionale, emisiuni de sinteză şi emisiuni dedicate pasionaţilor de sport.

UJPEST Budapesta – Steaua în exclusivitate la Digi Sport!

Digi Sport va putea fi urmărit începând cu data de 23 iulie 2009, când va transmite în direct şi în exclusivitate, meciul retur de calificare în Europa League, UJPEST Budapesta – Steaua.

Transmisiunea va fi precedată de o emisiune care-l va avea ca invitat special pe Cristian Ţopescu şi care va reuni specialişti din zona sportului, sportivi de valoare şi comentatori consacraţi.

Unde va putea fi urmărit Digi Sport?

La lansare, Digi Sport va putea fi recepţionat pe teritoriul întregii ţări, fără costuri suplimentare de către cei care au achiziţionat unul din serviciile de televiziune prin satelit Digi TV Satelit sau prin cablu Digi TV Cablu ale RCS & RDS.

Noul post TV a înlocuit în grila de programe postul Sport Klub.

Lasă un comentariu