THE MARKER – NOUL VAL

Sunt tineri, nonconformisti, plini de elan si vor sa se afirme in peisajul muzical romanesc.

‘THE MARKER’ inseamna Paul Mates si Andrei Prodan, carora li s-au alaturat Octav Capota si Claudiu Ursache. Trupa a luat fiinta in ianuarie 2008, iar pana in mai 2008 Paul stabileste forma finala a versurilor pentru primele patru melodii interpretate in limba engleza.
Baietii au trecut de preselectia pentru editia din acest an a ‘Cerbului de Aur’ si vor reprezenta Romania in septembrie la Brasov. Cele doua piese cu care s-au calificat la Cerb, ‘YahWeh’ – o melodie ritmata, si o balada superba, ‘If you didn’t love me’, cu care Paul a impresionat juriul cu vocea lui, au fost cele doua bilete catre celebritate pe care baietii au mizat si care s-au dovedit castigatoare. Pofta de viata, placerea cu care canta pe scena s-au vazut, lucru remarcat si de toti cei din juriu printre care Marian Ionescu, Gabriel Cotabita, Andrei Tudor, Paula Seling, Titus Munteanu, Andrei Kerestely si altii.
‘Au fost foarte buni, pe primul loc la tot, la atitudine, la interpretare. Sunt speranta pentru noul gen de muzica din Romania’, a declarat Gabriel Cotabita impresionat de performanta baietilor la preselectia pentru ‘Cerbul de Aur’.
Contractul de colaborare pe care baietii de la THE MARKER l-au semnat de ceva timp cu Casa de Discuri Roton inseamna lansarea carierei lor muzicale in Romania, reusita de la preselectia pentru Cerbul de Aur fiind confirmarea potentialului pe care il au si suflul nou pe care il aduc in muzica romaneasca.
Trupa THE MARKER a concertat la Londra, pe 14 si 15 decembrie 2008, in Clubul Scala, in cadrul Finalei Mondiale GBOB 2008, unde au facut o impresie excelenta fiind remarcati de producatori si promotori din Canada, Belgia, Japonia. Reprezentantii Romaniei in finala celui mai mare concurs de muzica live, ‘The Battle of the Bands’ au avut parte si de o surpriza: Glen Matlock de la Sex Pistols le-a oferit trofeul de bronz ‘The Best New Romanian Band 2008’, pentru participarea stralucita la concursul ce are loc in fiecare an, in finala londoneza participand doar trupa castigatoare in cadrul preselectiilor din tarile in care concursul are loc. Demonstrandu-si talentul inca din finala londoneza, baietii au urmat traiectoria ascendenta pe care s-au inscris, fiind cap de afis la concertul desfasurat la cunoscuta sala de concerte BridgeHouse 2 din Londra alaturi de formatiile Powerage (Australia) si Killer Soap (China).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s