Scene fierbinti in noul clip Sisu `Ai vrea sa ai”

`Ai vrea sa ai` este noul videoclip al lui Sisu. Filmarile s-au desfasurat ieri la Studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Marian Crisan, responsabil si pentru clipul `Undeva-n Balcani` al lui Puya.

Atmosfera a fost animata de doua fete frumoase, in tinute sumare (cum altfel?), care au dansat lasciv si s-au mangaiat sub privirile atente ale `spectatorilor`. `Ai vrea sa ai` are toate sansele sa fie cel mai hot si obraznic clip al acestei veri. Probabil cea mai interesata scena este cea in care fetele se saruta, in incercarea lor de a fi cat mai senzuale.

Piesa `Ai vrea sa ai` este cantata de Sisu, Puya, Yolo de la Zale, Rashid de la C.I.A. si Double L (toti au fost prezenti la filmari). Este primul extras pe single de pe noul album Sisu, `Vacanta in Mexic`.

Albumul a fost produs de DJ Grass, Double L si Gabi Baiatu. Contine alte 15 piese, pe langa `Ai vrea sa ai`, iar printre invitati se numara Puya, Cabron, Rashid, Yolo, Cedry2k si Nimeni Altu.

Lansarea albumului `Vacanta in Mexic` este amanata pana in momentul in care Sisu va considera ca este pregatit pentru acest lucru, dupa cum a declarat hip-hoperul pentru Bestmusic.

Din decor n-au lipsit masinile scumpe: o limuzina si un Ferrari, bijuteriile si parfumurile. De altfel, clipul `Ai vrea sa ai` nu are o poveste, importante sunt versurile si mesajul acestora, ne-a spus regizorul Marian Crisan.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s