INNA ESTE LA FEL DE ‘HOT’

Pentru foarte multi, INNA nu mai are nevoie de nicio prezentare. E suficient sa-i pronunti numele sau sa fredonezi ‘Hot’ si stii despre cine este vorba.
De la debutul de anul trecut, cu single-ul ‘Hot’, si pana acum, INNA a iesit din toate tiparele in care cineva ar fi putut-o inregimenta.
‘Hot’ a intrat rapid in playlist pe radiourile din Romania, a stationat pe primele pozitii in topuri saptamani intregi. Are peste 20 de milioane de vizualizari pe youtube, la Romanian Music Award 2009, desfasurat anul acesta la Craiova, a fost rasplatita cu patru premii, printre care si Best Border Breaker.
In afara Romaniei este iubita si primita la nivelul unei vedete de talie internationala, fie ca vorbim despre spectacolele din Cipru, Polonia, Islanda, Turcia sau de ‘reduta’ Rusia.
Sunt locuri in care a fost primita cu efuziuni de simpatie si carora le-a raspuns cu modestia ce o caracterizeaza.
‘HOT’ a fost licentiata in SUA, pentru un label de muzica dance, ce va asigura promovarea piesei pe continentul american.
Noul single, ‘Love’, se anunta a fi unul dintre noile hit-uri ale verii, prefigurandu-se a urma aceeasi traiectorie avuta si de primul sau single
In programul incarcat al verii 2009, INNA pregateste un nou single, dar lucreaza intens in studio si pentru finalizarea materialului audio pentru primul sau album. Aparitia celui de-al treilea single, in toamna, va coincide cu lansarea albumului sau de debut, moment pentru care se pregateste un eveniment care sa fie pe masura succeselor de pana acum ale INNEI.
Pana atunci, ‘…come back and set me free…’

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s