Imagini inedite cu ranile lui Michael Jackson

ABC News au obtinut, in exclusivitate, poze cu ranile de pe piciorul drept al lui Michael Jackson, cauzate de multiple injectii. Imaginile, care dateaza din 2002, au fost analizate de dermatologul Debra Jaliman.

Aceasta a constatat ca necroza (moartea unui tesut organic) a fost provocata, cel mai probabil, de injectiile cu un fluid caustic.

De asemenea, pozele scot in evidenta faptul ca Michael Jackson suferea de vitiligo, boala care duce la apritia de pete albe pe piele.

In alta ordine de idei, US Magazine a obtinut, exclusiv, imagini video care au surprins momentul in care parul lui Michael Jackson a luat foc, in timpul filmarilor pentru o reclama la Pepsi.

Incidentul s-a petrecut pe 27 ianuarie 1984, la Shrine Auditorium din Los Angeles, in fata a 3000 de fani.

La cea de-a sasea dubla, efectele pirotehnice au explodat prea devreme, iar parul lui Michael Jackson a fost cuprins de flacari.

Artistul nu si-a dat seama de ceea ce se intampla, decat in momentul in care persoane din echipa de filmare au sarit sa stinga focul.

Atunci Michael Jackson s-a ales cu arsuri de gradele 2 si 3, pe fata si scalp. Nefericitul moment este considerat a fi debutul dependentei de medicamente a artistului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s