CONNECT-R – VIDEOCLIPUL FIERBINTE AL VERII

„Burning love’, cel mai recent single Connect-R, va incendia atmosfera in aceasta vara, nu numai in Fm, ci si pe posturile de televiziune. Piesa, ce promite sa fie unul dintre hiturile verii, vine dupa succesele inregistrate de Connect-R cu hit-urile de pe albumul sau de debut, ‘Daca dragostea dispare’ feat. Alex si ‘Nu-ti pierde dragostea’.
Pentru materializarea scenariului, care a plecat de la versurile piesei semnate de insusi Connect-R, au fost folosite elemente de decor inedite iar pentru utilizarea unora dintre ele a fost nevoie de conditii speciale. Focul, gheata, apa cu care s-a inundat la un moment dat una dintre locatii, precum si ecranul urias cu leduri ce apare in clip, sunt efectele care au contribuit la realizarea unui clip pe masura succesului de care se va bucura piesa pe radiouri in aceasta vara. Echipa de productie, formata din Ciprian Florea si Lulu Hillerin, a dezvoltat ideea lui Connect-R, transformand-o intr-un scenariu ce spune povestea unei iubiri impotriva careia se coalizeaza pana si fortele naturii.Si pentru ca tot vorbeam de efecte speciale, trebuie precizat ca, pentru filmare, a fost nevoie de o masina speciala care sa asigure transportul ghetei, de la Oradea in Bucuresti, la studiourile din Buftea, acolo unde au avut loc filmarile.
Povestea de dragoste din videoclip se impleteste, pe alocuri, cu scene de dans, coregrafia fiind una atent lucrata in studio de catre Connect-R si cei patru dansatori care il insotesc la evenimente.
‘Burning love’, prima piesa interpretata de Connect-R in limba engleza, are toate sansele sa depaseasca granitele tarii si sa aiba aceeasi traiectorie pe care o au si alte piese romanesti de succes.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s