STEFAN BANICA SI ‘EPILOG’ – UN ALT INCEPUT

Stefan Banica prezinta cel mai recent videoclip al sau, ‘Epilog’, piesa de pe albumul ‘ Impreuna ‘, editat de Roton. Este al patrulea single extras de pe albumul ‘ Impreuna’, album care dupa primele 6 luni de la aparitia sa pe piata a primit Discul de platina, existand cereri in continuare pentru acest disc. Videoclipul va putea fi urmarit pe Pro TV si televiziunile muzicale din Romania, iar piesa ‘Epilog’ va face parte din playlist-urile principalelor radio-uri din tara.
Este extrasul care probabil va inchide si va incununa povestea unui album de succes, rezultatul efortului depus de intreaga echipa implicata in acest proiect.
Clipul ne infatiseaza un Stefan Banica foarte apropiat de publicul sau, intotdeauna disponibil sa ofere autografe fanilor sai, dar si un om de echipa, atunci cand se afla alaturi de colegii sai, pe scena sau in sala de repetitii.
Atmosfera live, electrizanta a concertelor lui Stefan Banica, transmite bucurie, multa energie, mesajul sau fiind unul optimist. Ne incurajeaza sa vedem in fiecare zi o raza de speranta, de lumina si sa invatam ca viata nu este fara de sfarsit si timpul nu trebuie irosit. Cu atat mai mult, ar trebui sa cautam bucuria chiar in lucrurile mici din viata de zi cu zi, sa credem in visele noastre, sa apreciem fiecare clipa alaturi de cei dragi, sa ne bucuram de un rasarit de soare, sa fim generosi, pentru ca : ‘ Vreme trece, vreme vine / Suntem niste simpli spectatori, / Vreme trece, vreme vine, / Asa-i viata asta, te nasti si apoi mori!’ – ‘ Epilog ‘

‘ Am facut acest videoclip in urma reactiilor publicului la concertele noastre, un cantec care a fost primit cu bratele deschise si fredonat din primul moment. Sper sa va placa!’- Stefan Banica

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s