„El Mundo” ironizează o decizie a CNA din România

Unul dintre comentatorii care publică pe site-ul cotidianului spaniol „El Mundo” ironizează decizia Cosiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) din România, prin care se interzic, pe timpul zilei, reclamele la inelul vibrator şi la gelul excitant de la Durex.

Intitulat „Controlorul infidelităţii şi al puritanismului”, articolul publicat pe site-ul http://www.elmundo.es este semnat de Josep Tomas. Acesta râde de decizia CNA, pe care o găseşte hilară.

„Puritanismul. Când te aştepţi mai puţin, atacă din nou. Recent, am aflat o ştire care ar putea apărea la emisiunile umoristice de la televizor: Consiliul Audiovizualului din România interzice reclamele la inelul vibrator şi la gelul excitant de la Durex pentru că au o finalitate sexuală. Bine că şi-au dat seama!” exclamă comentatorul.

Josep Tomas se miră de faptul că „aceşti domni care controlează ce trebuie şi ce nu trebuie să apară pe ecranele televizoarelor din România consideră orgasmul ceva negativ. Aşa că, de aici din Spania, recomand castrarea chimică a acestor personaje, dacă plăcerea sexuală este un lucru atât de rău”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s