San Fernando de Henares: Televiziune locală prin Internet

Pentru început, televizunea va difuza reportaje obținute de la alte canale, urmând ca din toamnă să transmită emisiuni în direct.

Locuitorii din San Fernando de Henares (Comunitatea Madrid) vor avea acces la informațiile locale prin intermediul unei televiziuni difuzată prin Internet. Accesând pagina http://www.tvsanfernando.com aceștia pot afla ultimele noutăți locale. Pentru început televiziunea își propune să redifuzeze reportaje transmise pe diferite canale și dă posibilitatea locuitorilor să-și încarce propriile imagini video sau foto. Accesul se poate face de asemenea de pe pagina de web a primăriei locale http://www.ayto-sanfernando.com.

Începând din toamnă, televiziunea prin internet își propune realizarea de emisiuni în direct, buletine de știri, interviuri, talk-show-uri și multe alte evenimente. Programul va cuprinde emisiuni precum Ultimele știri, Fieste în San Fernando de Henares 2009, Activități, Lucrări, Primăria ta, Orașul tău sau Canalul locuitorilor.
În această a doua fază a proiectului, televiziunea locală va fi difuzată pe ecrane instalate în diferite locuri și birouri publice locale.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s