Cristiano Ronaldo prezentat la Madrid-Revista Presei

Peste 75.000 de fani ai jucătorului portughez l-au primit ieri, pe stadionul Santiago Bernabeu, care va juca cu tricoul numărul 9.

”Madridul îl arată pe Cristiano Ronaldo”, titrează ”El Pais” pe prima pagină.

Peste 50.000 de persoane s-au adunat pe Bernabeu pentru a-l primi pe Kaka. Peste 65.000 de fani l-au întâmpinat pe Diego Armando Maradona pe stadionul San Paolo de Napoles.
Aseară, la ora 20.00, peste 75.000 de iubitori ai fotbalului au umplut stadionul madrilen, aproximativ 500 de jurnaliști și peste 200 de televiziuni, pentru a-i ura lui Cristiano Ronaldo, ”Bine ai venit!”. Cei care nu au putut intra, aproximativ 5.000 de persoane, au urmărit evenimentul la un televizor imens, amplasat special pentru ei.

”Sunt lucruri pe care le-am făcut cu . Este foarte complicat”, anunță ”El Pais”.

Era 22 ianuarie 2009. Mai erau două săptămâni și amândoi (Alvaro Perez, Paco Camps-El Curita) urmau să fie arestați. Alvaro Perez, cunoscut sub numele de ”El Bigotes”, șef la Orange Market, l-a sunat pe șeful său, Francisco Correa. Era îngrijorat pentru că Felisa Jordan, fostă angajată, i-ar fi putut da de gol.
Ziarul publică în întregime conversația dintre cei doi.

”45% din spanioli cred în Dumnezeu și în Darwin”, publică jurnalul ”El Mundo”.

Dintr-un studiu, realizat în 10 țări din întreaga lume, pe un eșantion de 10.000 de persoane adulte, rezultă că 45% din spanioli cred atât în Dumnezeu, cât și în Darwin. În India, 85% din populație a afirmat acest lucru, în Argentina 63%, iar în China doar 39%.

”Căldura persistă în Murcia, iar ploile ajung în Catalunya și Valencia”, titrează ”El Mundo”.

Temperaturile înregistrate săptămâna aceasta sunt puțin mai mici decât cele din ultimul timp, mai puțin în Murcia, unde persistă căldura. În Pirinei, Catalunya și nordul Comunității Valenciene s-a anunțat alertă galbenă pentru furtuni, conform Agenției Naționale de Meteorologie. În toate regiunile spaniole vor cădea precipitații la începutul acestei săptămâni.

”Musulmanii și Poliția din China se înfruntă încă odată”, anunță cotidianul ”ABC” pe prima pagină.

O zi după ce 156 de persoane au murit și peste 1.000 au fost rănite, poliția chineză și musulmanii din zonă au revenit în prim plan. Un grup de 300 de manifestanți, multe femei, au înconjurat un grup de 60 de jurnaliști străini, care aveau autorizație pentru a putea călători la Pekin, și au început să strige. Alte 1.000 de persoane se aflau în apropiere și s-au unit protestului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s